diumenge, 25 de setembre del 2011

TRIALERA DE MONTSÓ A POBLA DE SEGUR

Aquesta ruta es per disfrutar-la, però s'ha de tenir força tècnica, perquè alguns trams de la trialera són força exposats, apart de exigents.
Sortim de Senterada cap a Puigcerver, i d'aquí direcció a Moncortés. Abans d'arribar-hi seguim pujant direcció Peracalç, però també sense arribar-hi pendrem la pista de la dreta que ens acabarà de pujar al Roc de Sant Aventí. Baixarem lleugerament per la mateixa pista i arribarem a una mena de coll, on a l'esquerra ja veurem el poble abandonat de Montsó.
La pista anirà baixant fins una mica més avall del poble, i allà agafarem un corriol en pujada que ens condueix a l'antic camí d'apeu que comunicava Montsó amb la Pobla. És aquí on haurem d'evitar errors amb la bici i si no tenim prou nivell caminar els troços més complicats i sobretot més exposats. La baixada és força llarga i a més, un cop a Pobla hem de remuntar altre cop fins a Senterada (200 m aprox). Això sí, millor agafar la carretera vella que marca el track que no pas la nova, que és molt monòtona. Igualment l'haurem d'agafar, però ja serà passat el Congost d'Erinyà.

Track: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2062192



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada